ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 Σεπτ 2013

Πρωταθλήτρια Ελλάδος Rapid 2013 η Παγάνογλου Αναστασία

Πρωταθλητής Ελλάδος Rapid 2013 o ΙΜ Γεωργιάδης Ιωάννης

30 Αυγ – 1 Σεπτ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Σεπτ στην Αρχ Ολυμπία το 3ο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ Blitz– Rapid που διοργάνωσε η ΣΑ Πύργου με την συνεργασία του Συλλόγου Ξενοδόχων Αρχ Ολυμπίας υπό την αιγίδα της ΕΣΟ το οποίο συμπεριλάμβανε και το 1o Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδος Rapid με τους τίτλους πρωταθλήτρια και Πρωταθλητής Ελλάδος οι οποίοι να πηγαίνουν αντίστοιχα στους Παγάνογλου Αναστασία και ΙΜ Γεωργιάδη Ιωάννη.

Με την συμμετοχή 56 αθλητών-τριών από 23 συλλόγους της Ελλάδος και 3 Ομοσπονδιών εκ των οποίων 1 GM 2 IM 3 FM και 1 WIM αθλητών από 6 έως 69 ετών και Μ.Ο. ELO 1616 έγινε το τουρνουά σε 9 γύρους με όλους τους τίτλους κυριολεκτικά να κρίνονται στον τελευταίο γύρο δείγμα του μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε σε όλες τις κατηγορίες.

Τίτλοι και γενική κατάταξη

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου προκηρύσσει το Ατομικό Blitz - Rapid “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” 2013 – 1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδος Blitz - Rapid

1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου προκηρύσσει το Ατομικό Blitz - Rapid "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" 2013

2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Τους αγώνες διοργανώνει η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ξενοδόχων Αρχ. Ολυμπίας , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 2013 Blitz – Rapid

Go to top